Muuta

Saunojan koti

Tiedän, mitä ajatuksia otsikko teissä herättää. ”Nyt se himosaunoja esittelee meille uuden kotinsa.” Ei. Ei minun kotini teille kuulu. Eihän tämä ole sisustusblogi. Ehkä myöhemmin näytän teille, miten seinillä roikkuu sauna-aiheisia kuvia. Tällä kertaa näytän roikkuvia vihtoja.

Saunan jälkeen laitan vihdat kuivumaan vessaan. Niitä voi käyttää muutamia kertoja, mutta ne on syytä kuivattaa välillä ellei käy saunassa joka päivä. Vessan katossa on koukkuja, johon ne saa roikkumaan. Seinän koukuissa riippuvat hattu ja uimahousut. Pyyheliinat kuivuvat seinällä olevassa lämmitetyssä kuivaustelineessä.

Saunan jälkeen saatan juoda kotona teetä. Kesän aikana teevarasto oli päässyt pahasti tyhjenemään, mutta nyt siinä on täydennystä. Kuvassa on myös sikuria. Seuraavaksi loppuu kamomilla, jota on tuossa muovirasiassa. Minttua on kyllä lisää tuolla takana.

Jääkaapissa on tietysti saunajuomia. Ruskeita lasipulloja ei saunassa tarvita. Minä juon vain kirkasta. Jääkaapissa on vain osa näistä pulloista. Muoviämpäreissä on hapatettuja kurkkuja ja hapankaalia. Lisää on kellarissa. Hanapakkauksessa on maitoa.

Huomasitteko, vaikka olen himosaunoja, en esittele teille saunaani. Tämähän on yleisten saunojen blogi eikä minulla omaa saunaa ole. Talomme kellarissa on joskus ollut yleinen sauna; ehkä saan houkuteltua taloyhtiön avaamaan sen uudelleen…

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.